"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

14 December 2007

1st Sem MCCOMM

UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
PUSAT PENDIDIKAN LUAR (PPL)
PENDAFTARAN KURSUS (SEMUA)

NAMA: cHiQuE yang CoMeL (hehehe)
PROGRAM: MASTER KOMUNIKASI KORPORAT (MCCOMM)
NOMBOR MATRIK: J*****
PUSAT PEMBELAJARAN: PBUPM

PENAWARAN MEI 2007/2008

BIL KOD NAMA KURSUS KREDIT TARAF T1 T2 MID GRED
1 KOM5111 COMMUNICATION THEORY 3 (3+0) YW
2 KOM5115 STATISTICS FOR COMMUNICATION RESEARCH 3 (3+0) YW
3 KOM5317 TEORI DAN AMALAN KOMUNIKASI KORPORAT 3 (3+0) YW

JUMLAH UNIT DIDAFTARKAN: 9
CGPA: *.***, STATUS KEPUTUSAN: L, GPA: *.***


Aku memang tak tau cemana nak copy-paste result kat website tuh masuk kat blog nih. So aku cuma salin balik jer apa yang ada hah... Apa-apa pun aku boleh dikatakan lulus dengan tak berapa cemerlang sangat (hehehe result dah aku padamkan). Yang boleh aku bagitau hmmm 2 kursus aku dapat A dan satu lagik kursus dapat B. Which kursus yang aku dapat A and which kursus plak dapat B hmmm korang ikut sukatilah pilih sendirik yeak tapi yang pasti stats aku dapat A... yeeehaaa! :)

Wokeh... satu semester dah habih. Three more to go... huh letih makcik!!! Hujung bulan nih dah start class semula... ish rasa cam tak puas bercuti rambu-ramba dua bulan nih!

No comments: