"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 December 2007

SINGA ittew

Hehehe aku memang giler SINGA. Pada aku binatang paling macho lagik handsome bergaya kat dalam dunia nih adalah SINGA (bukan cicakman).

Aku dah ada 3 ekor SINGA sekarang... Satu yang besar sikit tuh (belah kanan)... beli masa gi bercuti kat Langkawi arituh (aku kalo ikut hati nih nak beli yang paling besar skalik!!!). Satu baru beli arituh masa balik Kluang - "sigebu" yang dah aku letak kat dalam "bluberiti" dan penah gak post kat entry terdahulu. Satu lagik nih hah (belah kiri) aku baru beli tadik sarung tisu yang ada pala SINGA! Hahaha sukanya sukanya... Gumbiranya dalam hati ~ngeh ngeh ngeh~

Kot korang kalo nak hadiahkan aku menda-menda yang ala-ala teddy bear tuh hmmm adalah lagik bagus kalo korang carik yang ada unsur-unsur SINGA ek... aku suka gak teddy bear tapi aku lagik suka kat SINGA!!! Kalau dapat yang lagik besar... lagik aku suka sesangat :)

No comments: