"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

28 December 2007

"bluberiti"... again?

Hiks :)

Citer 1
Aku dok bersembang YM ngan Ika kat ofis semalam. Citer-citer pasal "bluberiti" nih. Hmmm Ika macam terkujat gak lah sket coz aku siap bagi nama kat keta sendirik. Pandai dia teka keta aku kaler blueberry... tapi yang lagik best tuh dia bagitau "ti" yang kat belakang "bluberi" tuh adalah nama aku... Haah ek aku tak terpikir plak kan ada gak terselit nama aku kat "bluberiti". Makcik suker... makcik suker...

Kira memang ada jodoh lah... bley gituh?

Citer 2
Memang terasa gabak btol "bluberiti" nih. Tiap kali nak bayar tol aku terpaksa masuk gear 'N', tarik handbrake, bukak seat belt, tekan button kunci pintu keta tuh, bukak pintu keta then tet tet - pakai Touch & Go. Errghhh macam seksa plak kan... aku dah cuba guna ikut tingkap tapi hehehe tak bley lah pulak! Manjang tak sampai ajer rasanya tangan aku nih... Bayangkan tingkap "bluberiti" tuh dah sama paras ngan bahu aku... so bila aku kuar tangan nak guna T&G tuh... tersangkut plak ketiak aku! Ayoyoyo nak tak nak buat masa nih kenalah bukak pintu ajer tapi bahaya gituh kan... Hmmm nantilah aku memang nak kena beli Smart Tag sebijik nih. Senang sket kan... tak payah lagik aku nak buat sumer-sumer macam kat atas tuh...

Wokeh bila agaknya aku nak gi beli Smart Tag tuh ek???

No comments: