"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 December 2007

"bluberiti"

Tadaaa... Since Kak Red ada Sparkle Grey (betul ker hah???) so aku pun rasa macam nak bagi nama kat buddy baru aku tuh. Tak tau nama apa yang comel untuk dia... hmmm kalau nak panggil ikut kaler dia huh panjang bebeno lah pulok - Blueberry Tea. Terbelit lidah nak sebut kan. Terkena kat sesapa yang lidah kontot cemana??? Syiannya lah pulok tak bley nak sebut... But aku macam suka ngan nama nih - "bluberiti". Agak-agak kalo mereka yang lidah kontot memang bley sebut kan kan kan???

Iklan sekejap:
Ish ish ish tak sama ker hah "bluberiti" ngan Blueberry Tea??? Apa-apa pun aku tetap AFUNDI "bluberiti" :)

No comments: