"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

17 December 2007

Love letter

Dear all,

Aku rasa macam takde entry menarik nak post buat masa ini. So sempena nak sambut raya korban (Aidil Adha) nih aku nak berkorban lah untuk korang sumer... aku nak import segala bagai tok nenek entry kat blog aku yang lagi satu tuh masuk ke blog nih. Huh banyak tuh... maklumlah aku kan dah mula memblogkan diri nih sejak 2002. Mahu makan juta ribu juta entry aku kat blog yang belah sana tuh... tapi takpe orang tua-tua kata pelan-pelan kayuh hah :)

Tapi... (tapi lagik?) bukan semua entry lah yang akan aku import. Kira intan terpilih ajerlah yang akan dibawa masuk ke blog nih. Karang bebanyak menyemak plak kan... maklumlah stori morie few years back dan ada sesetengah tuh x-rated nyer citer kan - tak berapa baik untuk kesihatan. Korang pun bukan nak baca semua entry aku tuh... tapi aku yakin Cik Puan Adie akan membacanya :)

So tugasan aku sempena raya korban dan juga sebelum start class untuk semester baru nih akan bermula pada malam inih... hiks :)

Iklan sekejap:
Wokehhh tugasan aku dah selesai... aku dah import beberapa entry kat blog lama masuk ke dalam blog nih (for the year of 2002 & 2003). Sowielah ek kalau tak banyak entry yang aku import... maklum most of the entries kat blog lama tuh dikategorikan sebagai PRIVATE & CONFIDENTIAL gituh!!

2 comments:

Anonymous said...

hehehe... cepat2 le post entries dolu2 awak tuh... tak sabo nak baca nih!!

Syida said...

Hi awak.. its me. cepat siapkan assignment.. nanti cikgu syida marah.. hehe.. saya pun rajin nak baca semua entry blog lama awak.. *wink*