"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

14 December 2007

Not so lucky

Hmmm nih lah lucky draw yang aku dapat masa annual dinner arituh. Apa kes lucky draw dapat coffee set ajer kan??? Kedekuts btol! Bagiklah hadiah bebeso sket... Dah lah aku bukan manusia yang minum kopi. Tengok tuh siap ada mesin nak buat buih-buih tuh. Hahaha harus nanti aku buat nescafe ada buih-buih untuk hubby nih :)

Jarang btol aku nih dapat adiah lucky draw yang beso-beso. Semua yang dapat pun ala-ala comel macam aku jugak. Dedolu ajer masa memula kerja merasa lah adiah bebeso... sekarang??? Tapi hmmm tak kisah lah kan bersyukur ajerlah ngan apa yang dapat... walaupun kecewa di hati. Aku ingat kan lenkali aku nak pilih dan beli adiah sendiri... then bungkus cecantik... dan bagi kat diri sendirik. Bley gituh??? Hiks :)

Ehhh Krismas dah nak dekat kan... aku ingat nak sangkut stokin kat tingkap lah kot mana tau nanti Santa Claus letak adiah untuk aku kat dalam stokin tuh. Hmmm nak sangkut stokin aku ker stokin hubby ek... hmmm stokin hubby lah besar sket saiz dia - nanti bley dapat adiah beso! Hahahaha bengong...

No comments: