"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

18 January 2008

Bersengkang mata

It's 1.55am - Friday 18th January 2008. Huh dah pagi buta dan aku blom tido... bersengkang mata menyiapkan assignment pertama dari Dr Rosli - Advanced Public Relations. Macam biasalah aku nih memang tak reti-reti nak menyiapkan assignment cecepat. Hah dah nak due date baru terhegeh kan main... padan muka aku!

Sib baik esok aku ngan hubby cuti... banyak urusan nak diselesaikan. So tak kisahlah kalau aku terpaksa tahan mata dok buat assignment (sesambil tuh mengupdet blog jugak hehehehe). Esok nak gi memana hubby yang akan drive dan aku akan ganti tido jer dalam keta... bley?

No comments: