"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

12 January 2008

cHiQuE's desktop

Huhuhu aku tak pernah buat tag menge'tag' nih tapi tadik sesaja bukak blog Kak Jie hehehe ada plak nama aku kat situh. Saja cuba-cuba maklumlah aku tak pandai sangat nak godek-godek laptop nih. Tak sangka menjadik plak dan ini lah hasilnya...

Inilah gambo kat desktop laptop aku nih. Hmmm ngapa aku pilih gambo nih??? Entah lah kan mungkin sebab inih ajer gambo yang paling kool aku jumpa. Aku kan berjiwa sentimental gituh... kuikuikui so aku pilihlah gambo nih - macam tenang ajer kan plus ngan misteri gituh (jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri). Lagipun aku tak suka yang serabut-serabut nih... pening pala lah! Arituh hubby aku ada tuko ke gambo lain tapi aku tuko balik ke gambo nih. Memang gila kuasa aku nih - laptop aku so ikut sukati aku lah kan...

Wokeh aku nak tag sapa plak ek...
~ Kak Long
~ Dik Own - walaupun aku dah tau gambo kat desktop dia tuh :)
~ Adie
~ Encik Malim - since dia suka ambik gambo cecantik so meh kita tengok cantik ker gambo desktop dia... hiks :)

Iklan sekejap:
Cemana nak save desktop memasing??? Hah gi melawat blog Kak Jie... kat situh ada ajo cemana nak save desktop korang. Hehehe promosi percuma untuk blog Kak Jie :)

1 comment:

Jie said...

makasih la ye..buatkan tag ni..kakjie suka tag camgini...tak yah baca..nengok je..kahkahkah.... lagi pun leh nengok mcm2 gambo skrin dia org.

black & white - mmg betul2 klasik dan misteri...wahh...ade jam lagi tu.ni mesti jenis bukan janji melayu..kahkahkah...kan kakjie dah cakap...nengok gambo je kita leh wat seribu satu kaji selidik peribadi tuannya...:p


pasal iklan tu,nnt kakjie hntr poskad ye..:p