"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

10 January 2008

cHiQuE's treasure

Jeng jeng jeng inilah kotak harta karun aku...

Nah isi perut kotak harta karun aku... segala bagai tok nenek ada dalam tuh. Ada postcards, key chains dan memacamlah... sumer sovenires pemberian dari kengkawan. Hmmm ada gak yang aku beli sendirik... Kotak nih dah sarat sebenonya tapi sebab nak amik gambo kan so aku kuarkanlah isi perut dia sket hah... kalau tak nanti tak nampak apa pun.

Wokeh inih antara poskad yang aku ada... banyak lagik yang mana kalau disusun bley menimbun jadiknya! Hah untuk pengetahuan korang sumer aku memang suka kumpul poskad... memacam jenis dan bentuk ada! Memana kengkawan yang tau tuh kan bila tiap kali diaorang gi jenjalan maka akan dibelinya poskad untuk aku. Boss Kecik pun tiap kali gi holiday oversea akan beli sedozen (12 keping lor!) poskad untuk aku! Aku pun kalo jenjalan gi memana sekali pun akan carik poskad - kira macam souvenire untuk diri sendirik. Aku plan nak framekan sumer poskad nih... nanti gantung kat dinding umah tapi tak berkesempatan lagik nak buat.

Wokeh korang dah tau aku suka apa kan??? So kalau korang jenjalan gi memana tuh dan tetiba teringat kat aku hahhh belikan lah aku poskad ek. Kalau korang rasa nak charge aku pun takpe... aku sanggup bayo! Untuk mereka-mereka yang over the sea tuh hmmm kalau dapat poskad dari korang sumer lagik best lah... So dengan muka tak malunya aku nak mintak poskad dari korang nih hehehe :) Alah tak dapat bagi cecepat pun tak pe... nanti bebila korang balik mesia tuh hahhh bley bagi kat aku yeak... bley ek???

Iklan sekejap:
Pesanan ikhlas untuk Along ngan Kak Long, Encik Malim, Adie, Hannan ngan Shieda dan sesapa dok over the sea yang baca blog aku nih... Ehhh jugak pesanan untuk mereka yang akan pegi over the sea gak... Peace :)

3 comments:

ita.itu said...

wah,,minat poskad ek...sy lak suka setem..

MalimKundang said...

nanti sya carikan postcard dari sini... tapi kena tunggu sya balik la nak bagi yer

cHiQuE CoMeL said...

huhuhu hoyee hoyee makasih encik malim... satay kajang haji samuri untuk encik malim nanti ek :)