"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

18 January 2008

Makan besar

Balik kerja petang tadik kitorang (Boss Kecik, Jasmine ngan aku) gi makan besar kat San Francisco Steakhouse, Summit USJ. Hmmm sukati jer kan tengah-tengah bulan gi makan besar... Ops! Jangan salah paham ekceli duit yang kitorang bayo untuk makan-makan nih kampeni yang bagi. Entah aku tak tau apa ke panggil duit tuh alah kira macam kampeni bagi duit kat semua staff untuk pegi makan-makan sesambil mengeratkan silaturahim gituh... ececececeh :)

Dah lah petang tadik kitorang ada meeting ngan CEO. Gila lama... mengantuk tak hengat!!! Sib baik sharp-sharp 6.30pm CEO abih bercakap... apa lagik kan main cepat cam kilat kitorang gi salin baju (takkan nak gi makan-makan pakai uniform kerja kot kan) then terus gerak ke Summit USJ. Gerun gak kot lah jem ker nanti harus lewatlah aku balik umah karang kan... syian hubby aku kat umah tuh! Harinih jalan dari Glenmarie ke USJ okay... bergerak lancar - dalam kul 7.30pm kitorang dah tiba. Hasilnya korang tengok sendiriklah yeak kat bawah nih...

Hmmm terserlah kejendulan dahiku itu...

Entree - sedap gak roti dia... i likeee :)

Apa ke nama entah salad nih...
since i don't eat green so aku makan ayam dia jer :)

Soup (tak tau nama apa entah)

Tak tau gak nama spaghetti nih...
memang sedap dan aku lah yang habihkan :)

Main course - Chicken of Supreme
Tak sedap cos ayam dia keras kan main!


Hmmm aku blom start berguru ngan Encik Malim so mintak ampun maap lah kalo gambo aku macam tak berapa nak clear dan sharp. Entahlah memang tak reti betul aku ngan kamera nih... bila aku pakai flash dia jadik terang bebeno tapi bila aku tak pakai flash karang hmmm hapah tak nampak dah ala-ala misteri nusantara plak! Tak kesahlah janji nampak muka aku... hiks :)

1 comment:

MalimKundang said...

hehehe... tak yah pakai flash pun ok.. nanti sya ajor yer