"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

29 November 2008

Hadiah tak best!

Last Saturday kan kampeni tempat aku kerja ada buat annual dinner so baru Khamis lepas kitorang semua bley redeem hadiah lucky draw. Kat bawah nih lah hadiah yang aku dapat :(

Yang mug kaler merah tuh kira hadiah doorgift (erkkk ada sesapa nak tak??? Kak Red nak tak mug merah tuh???) then as confirmed staff kitorang semua bley dapat hadiah lucky draw. Aku dapat Samsung MP3 ngan voucher CNI RM30. Chehhh tak menarik langsung. Dah lah MP3 tuh memori takat 128MB jenjangan cuma 12 lagu jer bley masuk kot! Voucher tuh plak macam nak tak nak jer bagi... cuba up sket amount dia jadik RM50 ker RM100 ker. Kedekut!

Tapi kan nih yang nak ngadu nih... bebudak yang tak datang dinner tuh bley dapat hadiah yang lagik canggih. Macam aku kata semua confirmed staff memang bley dapat hadiah lucky draw tapi kot yer pun nak bagi pada mereka yang tak datang tuh kan bagilah hadiah yang kekecik memurah. Ini tidak... ada yang dapat mesin buat kuih tuh (tatau apa nama) tapi yang nih aku tak hangin sangat lah. Yang buat aku jaki ada yang dapat voucher bernilai RM100 (voucher CNI RM30 + voucher OObey @ Infuso RM20 + voucher JJ RM50)!!! Huwaaa aku sanggup tukar Samsung MP3 yang aku dapat tuh ngan voucher wokey... kalau lah aku tahu konfem aku tak datang!!!

Bukan aku sorang yang tak puas hati... raaamaiii lagik tapi nak wat cemana kan??? Terima lah seadanya... karang melawan kena buang kerja sapa nak jawab??? Akuuu jugak! Hahhh tahu tak pe... tempe tak mau!

No comments: