"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

29 November 2008

Home Sweet Home 2

Front view

Apa korang ingat gambo sebelum nih semua tuh umah aku ker??? Ishhh cubalah kasik enlarge gambo tuh semua sure korang nampak sign "Please do not sit". Tak kan lah kat umah sendirik nak kena letak sign gituh kan??? Kalau letak jugak melampau lah tuh...

Nak enterframe jugak :D

Umah yang aku tengok nih terletak kat Putra Avenue, Putra Heights. Walaupun pemandangan dari luar umah macam tak berapa menarik tapi dalam dia perghhh memang menepati citarasa aku. Nama umah nih Amber (24' x 75'). Bawah ada dua bilik tido (guest & maid) + 1 bilik air dan atas plak ada 3 bilik tido + 3 bilik air. Tak ker cunnn tuh??? Yang penting (walaupun aku jarang masak hehehe) dapur dia luasss yang amat! Emak aku sure suka tuh... Harga??? Hmmm abang guard kat umah tuh kata dalam RM499K. Okaylah kot... sesuwei ngan keluasan dia.

Ada sesapa yang nak belikan umah nih untuk aku tak???

2 comments:

kawan said...

Dah cuba tengok kat Setia Alam ke? Dekat je dengan ofis awak.

cHiQuE CoMeL said...

hi kawan,
setia alam tuh yg kat area puncak perdana yeak??? mmg dekat ngan ofis saya tp jauh pulak dr ofis hubby. kami kalau boleh mencari rumah yg kedudukannya di tengah² - nak ke utara, selatan, timur & barat senang. apa² pun thanx for ur info :D