"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

31 December 2008

STK Class of 94

This is sticky mode post maka latest post ada kat bawah tuh yeak :)

Click icon above for more info :)

Aku bersama beberapa orang kengkawan lain plan to organize reunion gathering untuk semua bekas pelajar Sekolah Tinggi Kluang (Class of 94) somewhere in June or July 2009. Oleh itu kepada kengkawan yang baca blog nih kot lah mana tau korang pernah bersekolah atau kenal sesapa yang pernah bersekolah kat STK dan ambik SPM tahun 1994 sila lah jangan memalu jangan segan bagi alamat email dan contact number kat aku yeak (feel free to email me). Tujuannya agar mudah segala maklumat disalurkan... Sekian terima kasih :)

cHiQuE:
Tolong jangan tergezuttt tengok tarikh entry nih sebab dia kan ala-ala sticky mode gituh :)

3 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
akak pun ader re-union gak nanti, sekrang ni memang musim orang buat reunion kot

mad redo1 said...

mad redo1 reunion krismas ni... hehehe...

abanglong said...

salaaaammm...
lamaaa tak jengah kat sini :)