"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

02 December 2008

Bulan pun senyum :)

Kengkawan tengok tak bulan malam semalam??? Hah tak tengok??? Ishhh rugi rugi. Cantikkk sangat bulan semalam... dia senyum :)

Credited to Tang Kai Hoe

I oso dunno bulan chenggituh semalam but for those yang tengok Bultein Utama TV3 sure tau jugak kan. Rasanya Buletin Utama TV3 ada tunjuk live jugak bulan tersenyum tuh. Ekeceli semalam memang aku ada tengok Buletin Utama TV3 tuh tapi bila dah hujung tuh macam bosan plak takde berita menarik so aku tukar channnel ker 712 (E!). Dalam pukul 9 malam ayah kol suruh aku tengok bulan... walaupun malam tadi agak berkabus tapi walaaa sungguh clear bulan sabit melintang ngan ada dua bintang (dunno whether it was star or what???) kat atas bulan tuh.

Cuba jugak ambik gambo bulan tuh semalam tapi memandangkan cuaca agak gelap berkabus ditambah plak ngan digicam aku yang tak berapa nak canggih tuh... sudahnya yang kelihatan cuma hitam gelap pekat! Takpe lah... walaupun takde gambo tapi aku berkesempatan melihat salah satu keajaiban Tuhan :)

cHiQuE:
Walau macam mana cantik pun bulan di angkasa... aku tetap pilih bumi kat bawah :)

No comments: