"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

03 December 2008

Kita ngeteh yok :)

Dear frens (STK - Class of 94),

Kengkawan yang ada kat Lembah Klang nih meh lah kita buat meeting (dating???) / reunion kekecik on this coming 11/12/08 (Khamis) - lagipun hari tuh kan orang Selangor cuti besday Sultan. Buat kengkawan kat Kolumpo @ tempat lain yg nak join sekalik pun boleh tapi pepandailah korang apply leave yeak & jugak buat "sesapa yg kena masuk kerja kul 3pm" tuh pun boleh join sekalik ;)

We plan to jumpa² makan² gossip² at either Sunway Pyramid or Midvalley or One Utama or The Curve. Kalau boleh during lunch hour or before that (12pm). At least "sesapa yang kena masuk kerja kul 3pm" tuh pun bley datang lunch together (makan sendirik bayar sendirik yea). Lepas tuh sesapa yang kena gi kerja pepandailah bawak diri gi kerja yeak... opsss!

So... wanna join???

1 comment:

*adie* said...

nak join... nak join!!! tunggu yea saya datang!!