"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

01 January 2009

Kesabaran ajer!!!

Kan main petang tadik jam 7.30 aku menunggu seperti hari sebelumnya... nak menonton Wulan. Belakang... langsung takde!!! Rupanya jam 7.30pm kat RTM 1 sekarang ada berita bahasa tamil then jam 8.00pm ada berita bahasa mandarin pulak... sudahnya jam 8.30pm baru lah berita bahasa melayu. Bila masa plak Wulan ditayangkan??? Kot iyer pun nak mengubah waktu bagai sempena tahun baru nih jangan lah buat macam nih... dah lebih 150 episod aku follow citer Wulan tuh tetiba tahun baru nan ado!

Kot lah ada orang RTM ker atau orang kerja kat Angkasapuri sana yang baca blog aku nih... tolonglah yeak kot lenkalik nak buat perubahan semua nih bagitau lah kat penonton semua. Bagitau sesiap setiap rancangan tuh tukar ke jam berapa... tak lah tetiba jadik sengal macam aku nih!!!

Huwaaa tertekan sungguh!!!

4 comments:

Mrs.Sheikh said...

aiseyman.. kan dah abis aritu..selasa tu last pindah ke tv2jam 7-8mlm...:)

sambung season 2 pada 12hb atau 13hb, tv2 jugak.. 7-8mlm...

chique jgn la panik tau...:)
haa..my cousin keje penerbit rancangan bgitau.. kuiz wulan pun dia yg buat.. tunggu ajer nanti..

ala..budi tu nanti kanser dia buat dia mati..alin jaga anak dia yg wulan lahirkan tu..
percintaan wulan dan awan sangat mencabar la season 2 tu..tp last2 nanti dorang kawin juga.. :D

Mrs.Sheikh said...

chique....

apdate-apdate... WULAN KUL 6-7PTG MULA HARI SELASA 13HB. TV2 :D

cHiQuE CoMeL said...

huwaaa rasa nak nangis nih!!! kul 6pm blom balik keja... kul 7.30pm baru smpi umah... huwaaa x suka x suka! dah lah yg arituh last episod utk 1st season pun x tgk!!!

tuh kazen husna ada CD ker apa ker citer wulan nih x??? alalalala nak beli lah...

Mrs.Sheikh said...

chique....
takde aa dia pun tgk pasal tuntutan kerja kan :P
kalo idak takde makna dia nak nengok..
alahai..kesianyer.... ermm..tgk
dari internet aa nantii..
takpun tak dari opis... pas wulan kul 7 baru balik la :P