"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

14 January 2009

STK Grand Reunion

Ambik half day siang tadik... layan ayam penyet sesambil diskus ngan Boss Besar (Bandot) & Boss Kecik (Asfan) for grand reunion untuk bebudak batch aku nanti. Wahhh macam tak sesabar dah rasanya... maklumlah berapa tahun tak jumpa tuh kan. Setelah dicampur tolak bahagi darab semua makanya.. kami dah dapat ilham!!! Erkkk bukan Hafiz Ilham dan bukan jugak Ilham Fahmi... ngehhh :D

STK Class of 94 Grand Reunion

Tarikh:
28 Jun 2009 (Ahad)

Tempat:
Sekolah Tinggi Kluang

Masa:
8.45am - 12.00pm (STK Tour & Sukaneka)
7.45pm - 11.00pm (Grand Dinner)

Tema Grand Dinner:
Back To School
(hahaha aku memang dah tak sesabar nak pakai baju sekolah semula nih!!!)

Maka untuk semua kengkawan bekas pelajar Sekolah Tinggi Kluang dari tahun 1990 sehingga 1994 (tak kiralah korang blajo kat STK takat setahun ker dua tahun ker tiga tahun ker empat tahun ker even lima tahun sekaligus ker) jangan memalu jangan segan untuk menghadirkan diri ke acara gilang gemilang inih!!! Bukan senang korang nak dapat acara dari AJK yang komited macam kami semua nih tau... hehehe tak caya cuba nanti datang tengok sendirik :D

Pendaftaran dah dibuka sekarang... korang bley register kat sinih :)

No comments: