"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

13 January 2009

Tak naik pangkat!!!

Hehehe tajuk macam sengal jer...

Yupe this morning ada Results Planning 2009 disamping mengumumkan sesapa staff yang naik pangkat dan sebagaimana dijangka aku TAK NAIK PANGKAT pun!!! Sedih??? Hmmm sikitlah... tapi sebab last year kan aku dah naik makanya macam dah bley agak yang this year aku takkan dapat naik lagik - kulit aku tak cerah maaa!!!

Cuma macam terkilan jugak tadik sebab dalam reramai yang naik tuh hanya sorang Indian, lima orang Malays dan selebihnya (entah berapa puluh orang!!!) Chinese. Hmmm tak bley nak kata apa lah kan... terima seadanya!!!

Perancangan kerjaya aku seterusnya??? Nantilah tungguuu bulan April yeak...

2 comments:

mad redo1 said...

takpe, tahun ni kita naik pangkat di mata yang berkenaan sajork... hehehe...

cHiQuE CoMeL said...

huk huk huk yea lah abg mad... kita naik pangkat di mata yg berkenaan sajork lah... tp ada ker yg berkenaan tuh???