"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

11 January 2009

Ten-Q Major Fitri

Harinih ada dua classes - satu pagi ngan satu lagik petang (ganti class semalam yang cancelled!). Tengahari tadik lunch kat Alamanda ngan Nora. Lama jugak rasanya aku tak gi Alamanda... macam tak masuk jiwa aku Alamanda tuh!

Lunch kat Secret Recipes dan macam biasalah aku kalau dah ke SR haruslah order Spaghetti Meatballs Chicken, Chocolate Ice Blended ngan Brownies Walnut. Ya rabbi... mentekedarah!!!

Tengah syiok borak plus gossip ngan Nora... Major Dear dia pun sampai. Kebetulan dia nak ke Bangi main golf makanya sempat singgah kat Alamanda mengantor enpon wifey nyer yang tertinggal kat umah. Amboiii mementang enpon tuh tak melekat kat badan... bley lupa plak yeak??? Kalo hubby aku... hehehe jangan harap!!!

Sementelah Nora's Major Dear sampai setelah kitorang dah hampir licin segala pinggan makanya kenalah dia menanggung bil makanan kitorang tuh. Heheheh bley gituh??? Lagipun kitorang terpaksa berkejar balik ke UPM sebab class sebelah petang akan bermula pada jam 2 petang!!! Dah lah nak kena singgah sembahyang Zuhur kat Masjid UPM lagik... makanya terpaksa lah kitorang tinggalkan Major Fitri makan keseorangan :)

Sowie Major Fitri... saya memang kecik comel tapi saya memang kuat makan!!! Saya suka makan so jangan terkejut ngan bil tuh yeak... apa pun makasih banyak bayarkan bil makanan saya tuh... nanti lenkalik kalu saya makan ngan ur wifey agaknya nak bayarkan bil saya lagik tak??? Hehehehe :lol:

2 comments:

Mrs.Sheikh said...

offtopic: esok jgn lupa WULAN tau..kul 6pm :)

cHiQuE CoMeL said...

offtopic jugak: huwaaa x dapek tgk!!! :(