"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

06 February 2009

Dafi ailebiu :D

3 Februari 2009 srituh kat ofis ada buat Lunar Gathering (CNY open house ekceli!). Selalu tetiap tahun pun memang ada buat open house nih. Masa tu lah nak tunjuk tarian singa naga rimau bagai... opsss sowie tadak tarian rimau (tiger dance???).

For this year macam buat besaran plak... siap jemput Menteri bagai untuk memeriahkan majlis. Kebetulan jugak kampeni nak bagi derma untuk Tabung Keamanan Gaza makanya kenalah glemer the vasss gituh kan... nak masuk sotkabar katakan! Tak lupa jugak tetiba tahun nih ada persembahan artis - Dafi ngan entah sapa artis pompuan Cina tatau nama.

Tadaaa nih gambo selepas Dafi buat persembahan... masa nih x hirau dah tarian naga ngan gendang 24 bagai. Hahaha Dafi macam tak larat jer nak melayan... hehehe lelagik ngan peminat yang kemaruk Dafi - aku ler tuh!!!

Comel Dafi nih ghupanya... putih melepak plak tuh! Hmmm yang over pastilah staff Melayu ajer sementelah staff Cina mana lah kenal sangat kat Dafi (kecuali sesapa yang ada layan AF kat Astro Ria tuh!) tapiiii lepas Dafi dah balik barulah dua tiga kerat staff Cina dok menelefon aku sebab nak bertanya, "itu artis lelaki... spokeperson Brand's ker?" Huhhh korang... AF tatau tapi Brand's tau plak... nasib korang lah kan!

Apa pun Dafi memang comel... ailebiu lah! Hmmm...

No comments: