"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

14 February 2009

Hari Kasih Sayang

Huhuhu no celebration today... entah yeak rasanya memang tak penah selebret sejak dolu kini dan selamanya as tetiap hari pun aku ngan hubby memang sentiasa berkasih sayang... ahaksss!

Harinih plak ada group discussion kat UPM. Hmmm seperti biasa suka bebeno ngan kerja saat terakhir makanya next week presentation hah harinih baru nak discuss! Tapi seperti biasa jugak kami bukan discuss kosong okay sesambil tuh masuk gak bab gossip sesikit... yang tuh memang harusss!!!

Hujung minggu nih jugak hubby berangkat outstation ke Penang selepas seminggu bersama kampeni baru! Ekceli hubby kena gantikan sorang kawan yang terpaksa outstation ke tempat lain... takpe lah bukan lama sangat pun. Lagipun so far security kat kondo nih memang superb makanya takdelah aku rasa macam takut sangat kot cuma takut ngan apa yang ada kat dalam umah nih jer... CICAK!!!

Nasib baik jugak kat umah nih ada line internet at least memalam bley online menghilangkan buhsan kena tinggal sensorang... nanti kepala nih asyik ingat cicak cicak cicak... eiii seram sejuk meremeng bulu roma dibuatnya!!!

No comments: