"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

12 February 2009

PD Trip - Day 1

Last wiken kan cuti panjang (3 hari jer!) maka aku ngan hubby memang bercadang nak merehatkan minda ke PD. Kebetulan plak Swiss Garden Vacation Club hubby untuk tahun nih tak digunakan lagik makanya moh lah kita jenjalan ngabihkan RM ke PD... okaylah tuh kan kira jenjalan jugak ;)

Bertolak dari rumah jam 3 petang. Hahaha sesuka hati ajer kan... maklumlah bukan jauh bebeno pun nak ke PD. Kami menggunakan Lebuhraya Utara Selatan memandangkan nanti nak singgah makan KFC kat R&R Seremban (sebenonya kami berdua terlajak menonton movie The Covenant kat cenel 412).

Lebih kurang jam 6 petang kami tiba kat Corus Paradise Resort. Kalo korang ahli SGVC memang korang bley menginap kat resort nih FOC! This is our second time here... dolu datang masa tahun bila pun tak hengat dah. Okaylah tak banyak berubah pun cuma mungkin resort tuh nampak macam makin tak lawo jer... pengunjung penginap plak punyalah ramai tak hengat!!! Maklumlah kan cuti Thaipusam... wel wel :D

First day takde aktiviti apa pun... lepak bilik ajer then malam kuar makan kat area tepi pantai PD tuh ajer (tatau lah kat mana hubby bawak!).

No comments: