"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

12 February 2009

PD Trip - Day 3

Harinih last day kat PD. Macam sedih sket sebab... aku suka sangatlah ngan mini minor apartment nih. Macam comelll sesangat dan tetiba aku macam teringin nak beli apartment kat area pelancongan plak nih... hmmm.

Pemandangan laut yang surut dari balkoni apartment. Aku tak suka sangat mandi air laut nih... melekit badan! So sepanjang 3 hari 2 malam kat PD nih memang langsung tak turun ke tepi pantai tapiii aku suka tengok laut... macam damai ajer kan?!

View dari luar apartment... walaupun aku tak reti nak ambik gambo tapi rasa macam cunnn lah plak gambo nih. Tenang jer rasa...

Kami bertolak balik ke Puchong about 1 tengahari ikut jalan lama. Okay jugak tak banyak kenderaan pun. Dalam pukul 3 petang kami tiba dengan selamat dan sempat singgah pekena cendol ngan laksa utara kat bulatan Puchong Permai ;)

cHiQuE:
Hmmm gambo hubby memang tak banyak as selalu bebeno komplen aku tak reti snap gambo tuh bio cantik... makanya hubby ajerlah yang snap gambo aku yeak. Hiks :D

No comments: