"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

27 February 2009

Surat chentaaa

Along / Kak Long,

Nanti kol kakak... nak tanya berkenaan flite ticket emak ngan ayah ke London bulan depan. Yang awak book tuh seat biasa ker hapa??? Kita ingat nak book seat besar sket yang dok depan skalik kat kokpit tuh (business class gituh???). Lapang sket kot kalau dok kat situh kan??? Takde lah emak ngan ayah lenguh kaki 13 jam nanti!!! Lagi satu kita ingat nak tambahkan berat luggage diaorang tuh... emak katanya nak bawak segala tok nenek bahan masakan (ohhh nak buat kenduri laksa kat Cardiff yeak!). Jangan lupa nanti kol kita tau...

Yang benar,
KakTie CoMeL :D

1 comment:

umar_skyscooter said...

aslkm,nice blog walking.Erm nak jemput tuan rumah ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkan blog ni yer,ok thanks n bye