"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 March 2009

20 hari lagik :D

Hmmm bley tak kalo nak buat wishlist untuk besday aku yang akan menjelma 20 hari lagik??? Bley lah yeak... buat masa nih tiga hadiah ajer yang memang aku teringinnn sesangat!!!

1. Necklace (rantai leher)
Nih mintak kat... hubby??? Hmmm abang belikanlah ayang rantai. Rantai ayang kat emak tak repair pun lagik. Tak best lah leher rasa kosong ajer nih. Tak dapat rantai hok mahal dan besar pun takpe. Ayang nak biasa punya jer... janji ada rantai. Plisss... bley yeak??? Best best... ailebiu!

2. Beg kiutilepi
Hmmm yang nih nak mintak dari Nuar... bley tak??? Hadiahkan kakak beg lepi lah! Alahhh yang kita tengok kat Digital Mall USJ19 arituh. Bukan hok besar tau... nak yang kecik jer bley muat kakak punya kiutilepi 8" nih. Kalo ada kaler biru kakak nak yang biru. Tadak kalu amik merah pun okay. Tadak merah bagi kaler oren pun kakak terima jer... hehehehe :D

3. iPod Shuffle
Hmmm yang nih plak nak mintak kat Along & Kak Long bley??? Walaaa kita baru kenal menatang nih. Awak hadiahkan kita bley tak??? Alahhh kalo awak beli kat sana hmmm baru berapa ajer kot. Bley ek??? Hadiahkan lah... nanti awak kirim kat ayah ngan emak yeak. Hahaha makasih...

Sekian terima kasih... hadiah lelain nanti lah baru pikir :D

No comments: