"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

25 March 2009

BOF - happy ending???

Hmmm baru habih layan BOF episode 22. Hmmm tak sesabar aku nih kan. Tadik kat KBS World tengok episode 12. Dah tengok sebelum nih tapi tadik tengok lagik huhhh nangis lagik... kesabaran sajork! Memang start episode belas-belas nih BOF asyik sedih manjang. Sib baik dah tengok dan dah tahu jalan cerita jadik kali nih kira tengok ulangan lah... layannn!

Rasanya happy ending kot citer nih kan??? Alalala biolah happy ending. Aku karang kot terkena sad ending mahu haru satu badan! Aku suka sangat tengok JunPyo ngan JanDi tuh - macam sweet sangat. Kalo kata kat luar set pun diorang bebetul bercinta hmmm memang aku relakan lah dengan lapang dada ;)

Esok malam konfem episode 23 dah kluar kat internet. Layannn... next week habihlah kot sebab drama nih ada 24 episode jer. Bagusss sebab habih jer nanti baru aku pasang matlamat nak pulun study. Tetiba baru teringat yang aku nih budak skolah lagik... exam ujung bulan depan!!!

Hmmm esemen ada lagik 3 blom siap... arghhhhhh!!!

cHiQuE:
Hubby aku dah pandai sekarang sesikit JunPoyo JunPoyo... hmmm nampak bebeno jelesss lah tuh kat JunPyo!!! Mencik tau...

No comments: