"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

19 March 2009

BOF lagik & lagik :D

"Why me?
I'm not beautiful, I have no money and no fame...
Why in the world do you like me?"

~Geum Jan Di~

"Because money, fame, looks... I have them all.
There's nothing necessary.
Geum Jan Di, all you need to be is Geum Jan Di."

~Gu Jun Pyo~

Aku dah tengok sampai episod 21 (kat KBS World cenel 303 baru tunjuk takat episod 10!). Macam dah tak sesabar nak tunggu habih nih... hmmm kengkadang layan drama nih rasa macam hanginnn satu badan jugak kat JunPyo tapi kengkadang rasa macam kesian plak. Hmmm dah namanya drama kan makanya jalan cerita tuh ada kala macam tak logik langsung tapi biasalah aku kengkadang emosi terganggu tak kena tempat. Layan punya layan sampai meleleh air mata syahdu...

Hmmm ailebiu JunPyo! Hahaha tetiba plak...

No comments: