"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 March 2009

BOF ringtones :D

Angau???!!! Selamat dah E71 ngan 7373 aku semua pakai ringtone BOF. Sampaikan aku pun dah pening enpon mana satu yang bunyik sebenonya. Hahaha kot lah kan tetiba ada kengkawan yang kol tapi aku tak jawab tuh hmmm sowie bebanyak yeak sebab memang aku sengaja... saja nak dengar ringtone tuh!!! Lalalala :D

Thanx to my dear hubby yang paksa-rela bersengkang mata dok upload ringtone tuh ke E71. Hmmm aku manalah reti nak pindah dari lepi ker enpon semua tuh. Yang aku tau pilih lagu apa nak then save! Lelain semua di bawah tugas sang suami... ahaks! Best best... lepas nih bley plak save video klip JunPyo masuk dalam enpon. Kot tetiba buhsan kan bley aku layannn...

No comments: