"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

03 March 2009

Boys Over Flowers

Hahaha kemaruk drama Korea datang kembali!!! Hmmm tetiba ajer semalam hubby bukak cenel 303 ada drama Korea best. Tajuk as per above. Citer romantic comedy gituh. Best best... dan dan tuh jugak suruh hubby carikan kat internet sebab rasa macam dah separuh jalan drama tuh ditayangkan kat cenel 303 tuh. Tak puas hati nih cemana bley tak tau ada drama best ditayangkan ek??? Selalu tuh macam cepat ajer aku ngan hubby tau... Hmmm tak bley salahkan cenel tuh jugak sebab last aku layan drama Korea kat cenel tuh pun masa citer Chilwu, The Mighty. Dah lama dah tuh...

Harinih tengok lagik (drama tuh ditayangkan setiap malam Isnin ngan Selasa dari jam 9 malam sampai 10.10 malam) hmmm rupanya dah episod 6. Maksudnya semalam yang aku tengok tuh episod 5 lah kan. Maksudnya jugak aku dah terlepas empat episod sebelum nih. Tak menyempat langsung habih jer drama tuh kat TV tadik terus mintak hubby online lappy carik kat intenet (kat YouTube.com ler mana lagik!). Nak jugak tengok episod yang sebelum nih... tak puas hati lah kalau tak dapat tengok! Tapi yang buat aku hangin nih nak upload satu siri (satu episod ada empat hingga lima siri) punyalah berjanggut lembab yang amat!!! Sabar sabar... sebab heroes dalam drama tuh hensem ngan heroins pun lawo aku sanggup menunggu! Hmmm memang macam ada harapan jer mencarik DVD kat Summit USJ nih... huh!

No comments: