"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

04 March 2009

Boys Over Flowers

Hero #1
(Lee Min Ho as Gu Jun-Pyo)

Hero # 2
(Kim Hyun Joong as Yun Ji-Hoo)

Hmmm percayalah kengkadang kat mata aku hensem comel tapi kat mata orang lain blom tentu hensem comel jugak... kan??? Nih dua heroes dalam drama Boys Over Flowers tuh dan ada lagik dua orang heroes yang tak kurang hensem comelnya. Arghhhh siang terbayang malam termimpi...

cHiQuE:
Ehhh posing diorang berdua nih lebih kurang sama tak sama ajer ngan posing aku kat profile pic tuh... hehehe macam berjanji plak! :D

1 comment:

Umi Mia said...

Hi Chique,

Dah lama add dalam facebook tapi dlm blog lum add lagi..pasni I add you ok. Satu ofis ngan my friend Nadia kan?