"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 March 2009

cHiQuE's Firefighter

Walaaa aku dah ala² JanDi plak nih siap ada firefighter. Hahaha nakkk jugakkk!!! Mental aku tak berapa stabil beberapa hari nih sebenonya. Hmmm biasalah kan nama pun manusia... tak gaduh tak makan hati ngan kengkawan kat ofis nih maka tak sah!!!

Ngapa ek??? Takpelah... sometimes memang menda macam nih aku pun tak bley simpan sorang. Kat umah dah tentulah hubby yang jadi mangsa dengar semua masalah aku... nasib badan lah hubby aku tuh yeak! Agaknya lah kan kalo aku dok dalam hutan jadik Tarzan (hahaha!) ada tak masalah macam nih???

Ayat dari sorang firefighter:
"sbnrnya awk x rugi apa2 pun kalo awk yg minta maaf benda2 mcm ni... malah awk akan nampak hebat lagi sbb berbuat begitu krn menjaga kepentingan org lain.... org resppect tau org yg sanggup buat camtu... nanti one day dia sedar mesti dia yg malu sendiri... at the same time mesti dia admire awk byk2 punya.... kalo x, takkan s*******t bole menang potong r*****h, sbb dia yg selalu protect r******h je sampai org dah naik menyampah dah dgn r*****h tu.... so whos the one who take responsible will be appreciated... jgn takut......"

Hmmm thanx fren. Apa guna ada kawan kalo tak bley nak tolong kawan kan kan kan??? Thanx gak kat Kak Maiza yang menenangkan aku... sowie ayat Kak maiza tak bleylah nak masuk dalam nih - tak sempat plak nak tape suara masa dia kol pagi tadik.

cHiQuE:
Aku rasa takde salah pun... hmmm aku kena mintak maaf ker??? Bukan orang yang buat salah kat aku ker yang sepatutnya kena mintak maaf??? Huhhh!!!

No comments: