"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

06 March 2009

Demam Jun Pyo :)

Semalam layan lagik Boys Over Flowers. Dah sampai episod 10. Hehehe memula rancangnya nak tengok 2 episod sajork (7 ngan 8) tapi belakang memandangkan donlod agak laju makanya hahahaha lajak sampai ke episod 10. Ishhh kat cenel 303 tuh next week Monday baru nak masuk episod 7. Takpe aku kira advance lah... nanti tayang kat TV aku tengok lagik. Hehehe untuk Jun Pyo...

Hubby aku kata Jun Pyo (Lee Min Ho) idok ler hensem bebeno. Takde muka hero langsung... jambu sangat!!! Hahaha tetiba teringat "Jambu" St John plak... opsss. Hubby aku lagik suka tengok Eric Moon... bley kata kebanyakan drama Eric Moon dia layan (as usual donlod kat internet lah!). Hmmm kalau hati aku dah suka nak wat cemana kan... orang komplen pun aku suka jugak!!!

Malam nih layannn lagik... huhuhu! Esok kan wiken makanya bley layan sampai muntah!!!

No comments: