"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

28 March 2009

Earth Hour 2009

Hah korang ada dengar tak pasal Earth Hour nih??? Alalala kat radio ngan TV semua kan sekarang dok citer pasal menda nih. Kat Malaysia nih pada 28 Mac 2009 jam 8.30pm kita digalakkan (karang kata wajib hmmm tak buat jatuh hukum berdosa plak!) bergelap selama 60 minit (sejam ler tuh!) bagi menunjukkan sokongan terhadap usaha yang dijalankan di seluruh dunia untuk menentang "global warming".

Sesekali kita candle lite bersama satu dunia apa salahnya kan??? Macam dah lama ajer rasanya tak candle lite dinner... ecececece :D

Come together to fight global warming.
Turn off your lights for one hour.
8.30pm Saturday 28th March 2009.

1 comment:

Umi Mia said...

yeay...jom kita ber 'candle light'....