"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

14 March 2009

Go Go Green!!!

Kat ofis sekarang memang tengah sibuk ngan "green project". Semua nak menjaga bumi... ngan uniform keja pun dah tukar jadik kaler green! Mulai 2 Mac arituh kami semua dah kena tukar uniform baru. Nak kata macam cantik sangat tak jugak... macam rimas lagik ada! Material kain nya tuh... huhhh menyesakkan jiwa keras kan main!!! Opsss karang ada plak dak HR yang baca blog nih... naya!

Tadaaa... comel tak??? Hahaha muka macam tak berbedak ngan tak mandi pagi!!! Macam biasalah kan aku manalah penah pakai bedak bertempek bagai... natural beauty kunon! Ngan uniform baru nih tudung kena masuk dalam... so aku sekarang kira buat koleksi tudung Ekin lah plak! Kalau pakai tudung bawal masuk dalam baju tuh mahu miang serata badan! Ada blazer gak tapi blazer tinggal ajer kat ofis. Tak kuasa aku nak mengusung ke sana ke mari. Kengkadang kat ofis pun aku jarang pakai blazer except tetiba winter melanda!!!

So... go go green!!!

No comments: