"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

27 March 2009

Mode: Mandom :(

Hmmm dari pagi aku rasa macam tak sedap badan. Sampai jer ofis terus transfer BOF OST dari pendrive ke PC ofis nih (hahaha merata dah ada BOF OST!!!) Rasa dah perit lubang telinga aku nih dicocok dek earphone melayan BOF OST. Kengkunon nak bagi semangat sket lah masa dok buat kerja tapi hampehhh... tengah dok buat report pun aku bley mamaiii pala hotak melilau entah ke mana. Firefighter aku pun dah tak dapat nak membantu nih. Ngantuk seh...

Lunch pun tadik macam tak bley nak masuk. Hahhh tuh lah sapa lah manusia yang suka bebeno menegur ke"comel"an aku nih??? Kan dah... punyalah kengkunon nak diet terus aku tadak selera nak makan nih... masalah mental betullah!

Aku patutnya amik half day arinih tapi kensel lah plak. Ingat ayah ngan emak bertolak dari Kluang pagi tapi rupanya petang kul 4.30 baru diorang bertolak. Okaylah tuh sempat balik umah dulu then baru keluar semula amik diorang...

Apa aku nak buat petang nih ek??? Serius pala hotak aku masih mamai semacam ajer nih. Nampak gaya perit lagiklah lubang telinga aku nih... arghhh kesabaran sajork!!!

Pesanan penaja:
Nuar - nak ikut skali ke kakak ngan Abang Jan hantar ayah ngan emak gi epot esok??? Pagi tau kul 7!!! Nanti awak roger² kita lah yeak...

No comments: