"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

11 March 2009

Mood: Excited!!!

Hmmm semenjak aku kenal Gu Jun Pyo memang hidup aku ceria ajer!!! Tetiap hari bangun pagi nak gi kerja pun macam excited sangat. Padahal bukan lah Jun Pyo tuh ada kat ofis aku nih... asal drive gi kerja tuh jalan plak memang lengang ajer tak ada jem. Berbunga riang jer hati nih... hehehe :D

Kan dah bagitau sebelum nih yang aku kemaruk Jun Pyo!!! Kat rumah pun topik yang dibincangkan ngan hubby banyak berkisar tentang Jun Pyo dan Jan Di. Habih dah aku surf internet... baca cerita Jun Pyo! Tak terlayan dah rasanya hubby aku tuh tapi nak wat cemana kan... terima lah aku seadanya. Kuikuikui :D

Aku rasa macam nak print gambo Jun Pyo bebanyak dan gantikan ngan gambo Mawi kat ofis nih. Asyikkk muka Mawi jer sampai dah naik jemu mata nih... so kasik tukar ngan muka Jun Pyo yang malar segar plak nih yeak. He's cute rite??? Tengok senyum dia... hahaha makcik angau!!!

Aku dah habih layan Boys Over Flowers sampai episod 18 kat internet (drama nih ada 24 episod kesemuanya). Hehehe padahal kat KBS World (cenel 303) baru tayang takat episod 8 tapi tuh pun kelmarin ngan semalam still gak excited nak tengok lagik. Nih pun rasa macam dah tak sesabar nak tunggu Isnin dan Selasa berikutnya. Jun Pyo punya pasal...

cHiQuE:
Gu Jun Pyo tak kenal aku pun...

No comments: