"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

06 March 2009

My "jambu" hero

Mintak mahap lah yeak... dua tiga hari nih memang tadak citer lain! Aku tak kuasa nak cerita menda lain selain mengenai sindrom yang sedang aku hidapi sekarang. Kalau korang pun tak kuasa nak membaca blog aku buat masa nih... hmmm aku tak bley kata apalah. Selagi tak habih aku tengok Boys Over Flowers tuh memang tak habih jugak kot sindrom nih! Korang bawak bersabar ajerlah yeak...

Tadaaa... jambu ker??? Hahaha pada aku nih dah kira hensem comel nih. Alalala aku tau hubby aku jeles tuh sebenonya... arghhh jeles jeles jeles! Ehhh korang tadak yang layan tengok drama Korea jugak ker??? Macam aku sengalll wenggg sensorang ajer ngan drama nih kan??? Kalau ada meh lah kita sengalll dan wenggg sesama... baru aku ada geng!

2 comments:

KakLong said...

aduss...rindunyer nk nengok drama korea.tgk muka2 hero tu hensem2 blaka. mesti tk jemu nk tgk.

umar_skyscooter said...

aslkm,hai,wonderful blog,erm nk ajak tuan rumah atau sesape je dtg ke kenduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn kad jmptn blog sye ni yer,...bye