"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

20 March 2009

Posto Posto

Along / Kak Long,

Nanti tolong kol kakak yeak...
Ayah ngan emak tuh pegi nak kena buatkan traveller's cheque ker??? Amount diaorang bawak macam banyak. Jan kata lagik bagus kalo diorang bawak traveller's cheque ajer. Bawak cash sikit sudah lah... Ayah dah pegi 3 banks kat Kluang tapi semua tadak traveller's cheque dalam nilai pound sterling. Kita kena buatkan pakai HSBC macam awak dulu ker??? Adoiiilahhh kita tak tau nih...

PS: Kita harituh bawak juta² gi Bali okay jer kan... hehehe :D

Yang comel² sajork,
KakTie

No comments: