"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

14 March 2009

Reunion gituh!

Citer dah basi...

22 Februari lepas kami ke kenduri kawin anak sedara Opah Bi dan Atok kat (apa ke nama dewan aku dah lupa!). Kebetulan ayah ngan emak pun ada datang Kolumpo. Diorang dua memang dah lama rasanya tak jumpa Opah Bi ngan Atok so ituh yang bersemangat nak datang...

Kenyang perut suka hati :D

L-R: Emak, Opah Bi, Atok & Ayah.

Kami tak lama pun kat majlis tuh sementelah ayah ngan emak nak terus balik menuju ke Tangkak plak (ayah ada meeting plak kat Tangkak on the next day). Lagipun ayah ingatkan kot lah dapat berjumpa kengkawan lama dia masa kat Lumut dulu tapi "nan ado!". Dah lah hujan memanjang... so sebelum hujan semakin mencurah kami terus gerak balik umah sajork.

No comments: