"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

14 March 2009

Syioknyer tido!

Balik keja petang semalam memang penat gilos!!! Sakit kepala lagik... tatau ngapa sebab kalau nak kata pala kena hujan hmmm petang semalam idok ler hujan pun! Sampai umah mandi, semayang Maghrib then terus terbongkang! Kul 12 tengah malam tersedar terus bangun semayang Isyak ngan layan makan burger then sambung bongkang balik... hmmm dah macam ular sawa!

Pagi tadik bangun pukul 6.30 terus rasa segar bugar. Cukup dah tidur agaknya! Semayang Subuh then terus layan tenet. Hmmm tengok video klip Jun Pyo sket ngan print notes paper Dr Musa untuk Nora (kebetulan aku ada group discussion kat UPM pagi nih). Hehehe tak bley tinggal jugak Jun Pyo tuh...

Jenjangan aku sakit pala kurang tido sebab Jun Pyo kot. Mana taknya tetiap malam melayan drama dia kat internet nih. Kat cenel 303 baru tayang sampai episod 8 tapi aku dah habih episod 19 dan siap tengok preview episod 20. Memang tak sabar!!! Kan dah bagitau buat masa nih aku memang kemaruk Jun Pyo... mintak mahap yeak :D



Credit to: http://www.youtube.com/user/Defroster9

No comments: