"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

28 March 2009

Terlebih sudah!!!

Hmmm macam dah takde orang lain???
(tomeinyerrr dia...)

Hmmm ada sesapa kengkawan yang nak gi jenjalan Korea tak??? Bley tak nak mintak tolong belikan aku original soundtrack Boys Over Flowers??? Aku dah ada OST 1 tapi surf kat internet dia ada OST 2 jugak. Alalala mana nak carik nih??? Bley tak... ada sesapa nak gi Korea tak???

cHiQuE:
JunPyo belum nak ajak aku gi Korea lagik... katanya mungkin tahun depan sebab dia free masa tuh kot... hahaha terlebih sudah!!!

No comments: