"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 March 2009

Testing 1... 2... 3...

Hehehe test earphone... kwang kwang kwang. Betullah memang bley guna rupanya. Hubby cuba kol enpon aku dari tepon umah. Chehhh barulah clear pendengaran telinga aku nih. Ingatkan selama nih aku ada masalah telinga tersumbat ker hapa... bayangkan kalo pakai loudspeaker dengan volume paling kuat sekali pun kalo orang bercakap kengkadang aku tak berapa dengar. Kengkadang plak bila aku bercakap orang plak tak dengar... maklumlah suara aku kan lemak merdu buluh perindu (bukan suara budak kecik wokey!!!)

So... ada sesapa berminat nak test power earphone aku lepas nih??? Cuma hmmm punat earphone (apa nak pangge sebenonya ek??? punatlah kot agaknya kan...) E71 ngan 7373 tak sama rupanya. Sudahhh... ingatkan bley share tapi takpe lah 7373 aku tuh pun jarang orang tepon. Lagipun aku rasa kalo guna loudspeaker 7373 tuh masih bley diterima pakai... kuat gak bunyik!

cHiQuE:
Makasih... awak bagitau saya pasal kegunaan earphone tuh. Hmmm I.O.U steak... hahaha :D

No comments: