"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

29 March 2009

They safely arrived

Alhamdulillah... ayah ngan emak dah selamat sampai kat umah Along. Semalam dalam pukul 1 pagi Along sms bagitau ayah ngan emak dah keluar dari arrival hall. Semua okay dan takde kena tahan ngan kastam pun. Syukurlah... aku pun tak bley nak tido semalam selagi tak dapat sms dari Along.

Pagi tadik kul 8 Along kol plak bagitau yang mereka dah selamat sampai ke Cardiff. Perghhh gila jauh yeak rupanya London ngan CardifF. Hmmm sowie aku dolu Geografi dapat cangkul... bley pening pala tengok peta! Alahamdulillah... ayah ngan emak pun takde masalah apa. Emak pun bagitau dia ngan ayah selesa sepanjang 13 jam penerbangan. Tempat duduk pun luas dekat ngan bilik air. Hahaha okaylah tuh... bilik air dalam kapal terbang bukan berbau pun kan. Kira emak nak gi toilet ke takde lah jauh bebeno nak berjalan...

Wokey... selamat bercuti untuk ayah ngan emak dan semoga mereka sihat selama berada kat Cardiff tuh. Dengarnya nanti Along nak bawak ayah ngan emak jenjalan ke Manchester. Tengok bola??? Hehehe iyer lahhh tuhhh!!! Kalo gi Liverpool ker nak lah jugak aku pesan barang tapi kalo Manchester takpe lah sebab aku ngan hubby memang allergic ngan Manchester... keh keh keh :))

2 comments:

*adie* said...

alhamdulillah dah sampai.... saya pun berdebar2 nak tau dorang dah sampai lom.... seronokla tu jumpa cucu! reunion gitu!!

cHiQuE CoMeL said...

adie - alhamdulillah semua selamat... hmmm tetiba saya rasa rindu plak kat ayah ngan emak... huk huk huk :(