"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

29 March 2009

Yehaaa at last!

Hmmm berjaya jugak akhirnya aku meng"donlod" OST2 dan OST2.5 Boys Over Flowers. Cuma sayangnya tak bley nak transfer ke E71 sebab file tuh dalam format .RAR maka hanya dapat didengar di lepi dan kiutilepi sajork! Tak kisahlah janji ada... tuh pun aku hampir give up (opsss aku tak penah give up ngan JunPyo yeak... hahaha!) sebab lepas donlod tak bley nak bukak kat RealPlayer. Sib baik hubby tolong entah apa digodeknya... dapat gak dengar :D

Gila donlod aku kan. Bukan paham sepatah haram pun sebenonya lagu yang ada tuh tapi sebab JunPyo... apa saja untukmu lah!!! Nih pun puas meng"anti-virus"kan plak dedua lepi sebab hehehe karang tak pepasal... sendirik mau ingat lah.

Sowielah yeak kengkawan... konfem korang bosan baca blog aku sekarang nih sebab manjanggg citer JunPyo. Hmmm takpe lah korang tunggulah kot esok lusa tulat aku dah bosan rasa nak muntah ngan JunPyo nih hmmm pepandailah aku berenti bercerita pasal dia yeak. Jangan risau... hehehe ;)

No comments: