"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

04 April 2009

Birthday Prezzie #2


Walaweyyy banyak kan??? First time nih aku dapat cekelat ginih punya banyak - ada 24 ketul kesemuanya!!! Cecantik plak tuh... nyum nyum nyum tapi macam nih nak makan pun sayang ;)

Thanx Elle for the treat and birthday prezzie. Kira kalau dari kalangan kengkawan awak lah orang pertama yang bagi saya hadiah. Ailebiu!

So ada sesapa tak yang lepas nih nak bikin surprise sempena birthday aku??? Contohnya macam hantar bunga kat ofis ker... nak hantar hadiah besar pun bley jugak... rasanya macam dah lama teringin singa besar gabak!!! Tak pun belanja makan ker... sebab birthday kan makanya tak payah diet pun takpe lah. Anyone??? Hahahah tak malu btol!!!

No comments: