"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

01 April 2009

Hehehe finally...

Akhirnya habih dah aku menonton drama Boys Over Flowers!!! Gonna miss JunPyo sunbae, JiHoo sunbae, YiJeong sunbae, WooBin sunbae dan JanDi unni. Hmmm konfem memang aku akan merindui hari-hari bersama mereka. Ececece ayattt...

Sebagaimana yang aku jangkakan memang drama nih happy ending. Suka sangattt!!! Aku tak dapat bayangkan kalo ada pompuan yang bebetul macam JanDi tuh. Setia sungguh menunggu JunPyo yang kengkadang macam entah hapa² (aku pun kengkadang rasa macam nak pelangkung ajer JunPyo tuh!). Kalau aku??? Hehehe tatau nak cakaplah kan... orang tak suruh tunggu takkan plak aku nak tunggu kan kan kan??? Hehehe sadis btol jawapan!!!

Hmmm sementelah dah habih tengok BOF maka aku kena start pulun study nih!!! Tinggal tak sampai sebulan jer sebelum final exam. Ada tiga papers yang aku nak kena study. Tuh blom lagik masuk ngan papers untuk Comprehensive Exam. Duhhh paling koman pun this semester aku kena pulun lima papers. Amik!!! Manjang ajer JunPyo kan... hahhh nih aku nak exam nih bley tak kalo nak mintak tolong JunPyo jawabkan??? Hahaha :))

So buat seketika nih... Babai JunPyo. Saya nak kena study dulu yeak. Nanti dah habih exam ujung bulan nih saya sambung cintan cintun ngan awak yeak. Muahsss ;)

1 comment:

Anonymous said...

HI - have a happy birthday
Uzi