"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

05 April 2009

Kena pulun beb!!!

Hmmm bila dah susun segala nota nak study tetiba baru merasa tekanan nak exam. Adoiiilahhh banyak rupanya!!! Rasa nak nangis nih (hati kat dalam dah menangis sebenonya nih!!!). Konfem besday tahun nih tadak selebret punya... selebet lagik ada!!! Psttt tapi kalo ada sesapa yang terasa nak bagi hadiah atau banjer makan tuh bagitau lah... aku no hal!

So untuk final exam memang sah lah kena pulun 2 papers:
1. KOM5213 Psikologi Komunikasi
2. KOM5217 Strategi Komunikasi

Untuk Comprehensive Exam (CE) plak kena pulun 3 papers plus 1 paper untuk bekap:
1. KOM5111 Communication Theory
2. KOM5315 Organizational Communication
3. KOM5317 Theory & Practice of Corporate Communication
4. KOM5321 Advanced Public Relations (bekap)

Arghhhhh tetiba rasa menggelabah macam nak ambik SPM zaman dedolu plak. Korang jangan kaco aku buat masa nih... emosi memang tak berapa nak stabil ;)

No comments: