"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

05 April 2009

Merendek Day 3

Dating lagik???

Hmmm patutnya wiken nih aku ada dating ngan Goku (Dragonball) tapi tak jadiklah plak. Semalam petang gi usha kat GSC IOI Mall dah tadak pun movie nih. Nak gerak ke port biasa (SP) macam malas lah plak! Sudahnya aku ngan hubby takat jenjalan IOI Mall bahagian baru tuh ajer...

Harinih seharian kat umah ajer. Pagi pegi breakfast kat ABC (hubby makan nasi lemak ayam tapi aku diet kan so makan ayam goreng seketul ajer... ajer???) then terus balik lepak kat umah. Kul 4 petang baru start nak mengemas umah... dah berkarah tatau nak cakaplah! Dok tetinggi di awangan pun kan main banyak habuk umah nih... mana datang tatau lah.

Habih mengemas umah dekat nak Maghrib. Hmmm biasalah kalo dah tiba bab mengemas memang kena dera habih hubby aku tuh - vacuum, mop lantai, lap lampu ngan kipas etc etc. Sapa lagik nak tolong aku kalau bukan dia kan??? Kira bernasib baik lah lelaki² di luar sana yang tak jadik suami aku hahaha kalo tak konfem memang kena dera mengemas umah!!!

Kira harinih seharian aku dating ngan hubby ajer lah ;)

cHiQuE:
Sowielah gambo dating arinih (if any) tak dapat ditayangkan kepada umum maklumlah aku ngan hubby kalo dating sesambil mengemas umah nih memang etika berpakaian agak seksi dan kurenggg... karang ada plak mata korang yang terseksa :p

No comments: