"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

06 April 2009

Monday blues ;)

Orang selalu cakap... asal tiba Monday ajer mesti blues. Hmmm iyer ker macam tuh??? Jom tengok apa jadik ngan Monday aku harinih...

My blues breakfast ;)

"bluhipo" new fwen ;)

Harinih macam best ajer pegi dan balik keja - tadak jem langsung! Keja kat ofis pun harinih macam tak banyak sangat. Best best... kalo selalu macam nih lagik best!!! Barulah pala hotak tak serabut dan barulah aku berpeluang layan bluesss... kan?!

Dari pagi jugak aku berpeluang ulang dengar banyak kali BOF OST (30 songs) ngan few songs lagik yang kengkawan bagi. Hahaha bahagia btol!!! Opsss performance appraisal dalam minggu nih... hahhh yang nih baru betul blues!!!

No comments: