"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

06 August 2009

Buang masa @ UPM

Hahaha sungguh buang masa???

Aiseyyy harinih aku cuti gi UPM ambik pakaian akademik (jubah etc etc) untuk konvo Isnin minggu depan (sila lah hantar jambangan bunga besar kat aku nanti yeak). Gila ramai manusia weiii. Berapa lama mau tunggu pun tatau nih??? Plak tuh kejap kena ke sana kejap ke sinih. Cop sana cop sinih lah adehhh ngapa lah begitu complicated urusannya??? Dah lah harinih aku buat puasa sunat Nisfu Syaaban... hmmm akan pengsan kah aku nanti???

Dedolu aku nak konvo untuk first degree idok ler ginih gayanya. Plak tuh kali nih sebelum ambik pakaian akademik kena plak isi survey form bagai. Soalan survey??? Huishhh seksa jiwa raga hubby aku nak menjawab... erkkk bocor rahsia kah??? Alah hubby aku tolong jawabkan jer tapi jawapannya memang tulus ikhlas suci murni dari hati aku sendirik ;))

So nih sementara nak menunggu ambik jubah etc etc tuh makanya dok singgah siber kafe layan tenet. Huhuhu aku mana bley idup takde tenet nih... mati kutu!!! Ingatkan nak balik umah dulu kot lah tengahari karang datang balik UPM tapi hmmm...

cHiQuE:
Bebanyak sowie kat Nowwa dan Aneem sebab tak dapat nak huha huha ronggeng cik kiah ngan korang harinih. Insya Allah lenkalik yeak. Takpe sementara tuh bleylah korang prektis nyanyi sesambil betulkan tonasi suara tuh... hahaha jangan mare :))

No comments: